plqe faqen n facebook
ALB / ENG
logo
foto e madhe

Rezervoni online dhomën tuaj

  

Emri dhe mbiemri

Telefoni

E-mail

Vendi

Data e arritjes

Data e kthimit

Të rritur

Fëmijë

Kërkesa shtesë


Hotel i ngrohtë familjar me të gjitha kushtet për një pushim që të mbahet mend..

hoteli1
hoteli2

Hoteli është i vendosur në fshatin Bogë. Shtrihet në një hapësirë prej 780m2 dhe ka një oborr prej 600 m2.

Hoteli ka tri kate dhe gjithsej 13 dhoma katërkrevatëshe me të gjitha kushtet për një pushim të rehatshëm. Të gjitha dhomat kanë ballkon.

Në katin përdhesë është i vendosur restorani ku shërbejmë një meny të begatshme të ushqimit të freskët tradicional të rrethit të Rugovës, si dhe trevave tjera shqiptare.

Në një të ardhme të afërt, planifikojmë që të shtojmë numrin e dhomave si dhe atraksioneve shtesë, për t’ju mundësuar një pushim me plot befasi.