plqe faqen n facebook
ALB / ENG
logo
1
2
3
4
5
6
7

Regjistrohu për më të rejat!

mirësevini në faqen tonë

Kur keni vendosur që të shkoni për pushime në mal, për skijim gjatë dimrit, apo për të thithur ajrin e pastër të Rugovës, atje do të gjeni hotelin i cili do të jetë shtëpia juaj e dytë.
I ndërtuar në stilin e shtëpisë tipike shqipëtare, hoteli ju ofron ngrohtësinë familjare dhe komfortin e jetës në bjeshkë...

Ski lifti

Për të shijuar pistat e skijimit

Bjeshkët e Rugovës, përveç bukurive të tyre, me pjerrësinë dhe terrenin e rrafshët përbëjnë një atraksion për dashamirët e skijimit.
Për t'ju ofruar këtë kënaqësi, qysh në vitin 1996 kemi instaluar ...

më shumë